'De kunst van het maken van portretten en reportages'

Iedere fotograaf heeft een bepaalde signatuur. Een soort handtekening op beeld. Arna Schoemans heeft dat als geen ander. Aangevuld met een gezonde dosis inlevingsvermogen weet zij dat ene mooie moment kraakhelder vast te leggen. In de studio of op locatie.

Fotografie zit bij Arna Schoemans in de genen. In Drunen heeft ze een compleet uitgeruste studio tot haar beschikking aan de Brabantseweg 4a. Daar is voldoende ruimte voor het maken van gedetailleerde portretten. Denk aan familiefotografie, babyportretten of zakelijke foto's. Ook kunt u daar terecht voor een mooie (maat)lijst, een wettelijke pasfoto, een uitgesneden passe-partout, afdrukken van foto's in verschillende maten of een leuke cadeaubon.

Door haar grote ervaring in de fotografie en haar gedegen vooropleiding aan het Technisch College Ede heeft ze haar vakkennis vergroot op het gebied van perspectieven, scherpte, belichting en inzicht.

"Ik houd van het pure in de mens. Die ene emotie op de ene ogenblik. Zonder die lach of traan in scene te hebben gezet. Daarom vraag ik nooit om pose aan te nemen. Wees op je gemak, dan straal je meer ontspanning uit! Zoeken naar wensen van mensen. Dat kan alleen door open met elkaar in gesprek te gaan".

Arna Schoemans steekt hier samen met jou tijd en energie in, om vervolgens pas de camera te gebruiken. Wat verwacht je? Hoe wil je de foto hebben? "Voordat ik het eindresultaat maak wil ik eerst wat over de mensen weten. Een stukje betrokkenheid helpt mij bij het maken van een unieke foto".

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Arna Schoemans, neem dan via mail of telefoon contact met haar op.

Kijk hiervoor op de contactpagina.